Mandrage

29. května 2018 v 11:07 | HockeyGirl |  Jiné celebrity
Původ - Plzeň, Česká republika
Žánry - pop, disco
Aktivní roky - 2004-dosud
Současní členové - Vít Starý, Matyáš Vorda, Pepa Bolan, Coopi-Michal Faitl, František Bořík


O skupině

Mandrage je plzeňská popová kapela s vícejazyčně znějícím názvem (maďarsky Mandrage čteno jako "mandráš" viz záznam pořadu TV Óčko Drive z 19. 1. 2015, zveřejněného na serveru Youtube, japonsky Mandrage čteno jako "mindžáž" viz fotografie sdílená na sociální síti instagram uživatelem matyasvorda). Skupina se proslavila hity jako jsou Šrouby a matice, Františkovy lázně, Hledá se žena a Na dlani. Má 5 členů.

Diskografie

  • Říkala, že jí trápí cosi (2005)
  • Přišli jsme si pro Vaše děti (2007)
  • Hledá se žena (2009)
  • Moje krevní skupina (2011)
  • Siluety (2013)
  • Potmě jsou všechny kočky černý (2015)
  • Po půlnoci (2018)
Fotky



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaké je tvoje oblíbené roční období?

Jaro 75% (3)
Léto 0% (0)
Podzim 25% (1)
Zima 0% (0)

Komentáře

1 erin-dixx erin-dixx | Web | 29. května 2018 v 13:42 | Reagovat

Ty jsem kdysi dávno poslouchala

2 Poppy Poppy | E-mail | Web | 29. května 2018 v 15:55 | Reagovat

Ty první  dvě sklatby nahoře čtu poprvý  ,  ale  pak  už  je znám  .  Super kapela a písničky chytlavé i schow mají vychytanou  . Dvakrát jsem  viděla  ( dobře  podruhý jen  chvíli  )  a poprvý  to byl zážitek

3 HockeyGirl HockeyGirl | E-mail | Web | 29. května 2018 v 17:42 | Reagovat

[1]: Já je poslouchám i teď, některé písničky mají dobrý ;)

[2]: Jo taky jsem si ten koncert užila ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama